Biografie:

Chef-kok Benjamin Michiels was al van kinds af gepassioneerd door voeding. Deze passie heeft dan ook zijn studiekeuze bepaald en in 2004 studeerde hij af aan de hotelschool in Oostende.

Al snel deed hij ervaring op en leerde de kneepjes van het vak in sterrenrestaurants zoals ‘Maison Vandamme’ en ‘Danny Horseele’.
De passie voor het koken bleef groeien en omdat Benjamin zijn eigen visie en gevoel op het bord wou weergeven, werd hij op jonge leeftijd chef-kok. Het begin van iets moois…

Benjamin wou meer uitdaging en koos voor een carrière in het buitenland. Op 24-jarige leeftijd werd hij executive chef voor het bedrijf Cruisinc Catering. Daar leerde hij veel nieuws bij op het gebied van andere eetculturen. Hij leerde ook tal van nieuwe smaken kennen. Op de cruise werd collega Lenka zijn grote liefde. Na 5 jaren samen werken op de cruises stopten ze beiden met hun job op de cruises en zochten ze een eigen plekje in Brugge, waar ze in 2015 elkaar ook het jawoord gaven.
Na zijn ervaringen op de cruises, begon Benjamin als chef-kok in het restaurant van de golfclub in Damme, waar hij kon koken voor een nieuw publiek. Uiteindelijk kwamen zijn dromen waar en begon hij in Brugge zijn eigen bedrijf, ‘Ben’s Kitchen’.

‘Ben’s Kitchen’ staat garant voor een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding naar wens van de klant. De chef werkt steeds met de beste producten en houdt van creatieve vernieuwing in de keuken. 

Met al deze ervaring is het de wens van ‘Ben’s Kitchen’ de klant te laten genieten van heerlijke gerechtjes aan een eerlijke prijs.
image-356397-71682476_2339924506135727_149978973781098496_o_(2)-6512b.jpg