​​​​​​​

Bestellingen kunnen geplaatst worden tem 17 december!!

Onze gerechten kunnen geleverd of afgehaald worden vanaf 22 december tem 05 januari.





Plaatsen van uw bestelling:

Bedankt om steeds uw volledige naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres te vermelden aub.

Elke bestelling geplaatst via email wordt steeds door ons bevestigd. Enkel zo bent u zeker dat wij ze ook goed ontvangen hebben.

Afhalen van uw bestelling :

De bestellingen kunnen afgehaald of geleverd  worden op afspraak.

Op de dag van Kerstavond en Oudejaarsavond is het enkel afhaling en dit tussen  14u00 & 17u00.

Op Kerstdag en Nieuwjaarsdag: afhaling tussen  09u00 & 12u00

Betalen kunt u cash, via overschrijving, of via de app payconiq. 

Ten laatste op de dag van afhaling. Dit voor een vlotte service.  



Scroll naar beneden en bekijk onze menu's


Wij wensen u alvast gezellige feestdagen toe en een schitterend 2020!


Onze menu’s

​​​​​​​

U kunt ze thuis perfect opwarmen, afwerken & serveren met bijgeleverde info in duidelijke stappen.


Wij houden uiteraard rekening met allergieën & vegetariërs binnen de groep.


Menu 1

43,00

Carpaccio van coquilles – knolselder – kweepeer – coppa – truffel olie

***

Kreeftenbisque – in boter gegaarde kreeftenstaart – sinaasappel – cognac

***

Hertenkalf filet – butternut – structuren van knolgroenten – krokante aardappel met oud Brugge – wild jus

***

Dessert:

Ferero – hazelnoot – chocolade – mandarijn

Of

Feestelijke buche



Menu 3

39,00

Carpaccio van coquilles – knolselder – kweepeer – coppa – truffel olie

***

Kreeftenbisque – in boter gegaarde kreeftenstaart – sinaasappel – cognac

***

Kabeljauw in korstje – butternut – structuren van knolgroenten – krokante aardappel met oud Brugge – beurre blanc

***

Dessert:

Ferero – hazelnoot – chocolade – mandarijn

Of

Feestelijke buche

Menu 2

38,00

Carpaccio van coquilles – knolselder – kweepeer – coppa – truffel olie

***

Kreeftenbisque – in boter gegaarde kreeftenstaart – sinaasappel – cognac

***

Parelhoen filet – butternut – structuren van knolgroenten – krokante aardappel met oud Brugge – dragon bordelaise  

***

Dessert:

Ferero – hazelnoot – chocolade – mandarijn

Of

Feestelijke buche


​​​​​​​

Menu 4

37,00

Ierse lende  – knolselder – kweepeer – rode biet – truffel olie

***

Cappuccino  van ossenstaart met bospaddenstoel

***

Parelhoen filet – butternut – structuren van knolgroenten – krokante aardappel met oud Brugge – dragon bordelaise  

***

Dessert:

Ferero – hazelnoot – chocolade – mandarijn

Of

Feestelijke buche





Extra’s:

Assortiment Amuses:

7,50

  • Parmezaan koekje – pastrami – basilicum
  • Nobashi garnaal – sesam – limoen
  • krieltje gevuld met tatjespap grijze garnaal, hazelnoot boter
  • Chocolade praline – foie gras – rosé

Assortiment koffie

Versnapering:

3,50€





Duo amuses:

4,00


  • Parmezaan koekje – pastrami – basilicum
  • Nobashi garnaal – sesam – limoen