Bij afhaal of levering is alles klaar tot in detail!

 U hoeft de gerechten enkel af te werken & warmen indien nodig.

Bij de gerechten leveren wij immers een duidelijk stappenplan.

Zo kunt u de gerechten afwerken zoals wij het doen,

u kunt natuurlijk ook uw eigen culinaire inspiratie z'n gang laten gaan!




​​​​​​​

Afhaalgerechten/menu's:
Hier onder vind je onze signatuurgerechten die we seizoensgebonden aanpassen.
Zin in iets anders? Geen probleem,
wij koken  op maat van de klant, ook houden wij rekening met allergieën & vegetariërs.

Onze gerechten  kunnen afgehaald & geleverd worden vanaf 4 personen.
grotere groepen zijn ook geen probleem
ook komen wij ze bij u koken voor eender welke gelegenheid.
keine en grote groepen 

* Als wij bij u komen koken komt er 6% Btw bij de prijs van onderstaande gerechten
met extra personeel & transport kosten.




image-273808-45076676_789552607881851_412742732193202176_n.jpg
Voorgerechten:​​​​​​​

 Koude Voorgerechten:

  • geitenkaas - vijg - kastanje - brioche

6,80€

  • traag gebraiseerde  varkenswang wang met herfstgarnituur

7,50€

  • Pastei van ree – peperkoek – peer – ui

8,50€

  • Beuling – witloof – appel – tijm

8,00€

  • Carpaccio van coquilles – knolselder – kweepeer – prosciutto crunch – truffel aroma

14,00€


Warme voorgerechten:

  • Geroosterde butternut soep – knabbelspek – gember
  • Cappuccino  van bospaddenstoel

6,00€

5,00€

  • Fregola – bospaddenstoel – parmezaan – truffel aroma

7,00€

  • Gebrande wijting filet met gevulde koolrabi & prei

10,00€

  • Karnemelkstampers – traag gegaard hoeve ei – grijze garnaal – hazelnoot boter
  • Gepofte Pastinaak crème met omega baars in kruiden korst
  • Gebakken coquilles – knolselder – kweepeer – prosciutto crunch

10,00€

11,50€

13,50€

Hoofdgerechten


vlees:

  • Herfst stoofpotje van rund met oud Brugge puree

17,00€

  • Coq au vin – shiitake – zoete aardappel

16,00€

  • Everzwijn ragout – pastinaak kroket – witloofsalade

18,00€

  • Gekonfijte eendenborst – rode kool – granaat appel – pommes fondant

19,00€

  • Hertenkalf filet – structuren van knolgroenten – oud Brugge puree - wildjus
  • Parelhoen filet “traag gegaard” – structuren van knolgroenten –oud Brugge puree  – oosterse jus

23,00€

19,00€

Vegetariërs:

Herfst risotto met butternut en bospaddenstoel                         12,00

vis:

  • Open ravioli van Pladijs - bloemkool – zwarte look – waterkers

18,00€

  • Zeetong – risotto – zeevruchten

19,50€


  • Roggevleugel – rammenas – doperwt – oosterse jus

17,00€

  • Bouillabaisse

28,00€



  

desserts:

  • peer - karamel - chocolade - amandel

7,00€

  • cheescake – framboos – vanille  - witte chocolade

7,00€

  • rijsttaartje – mascarpone – walnoot

7,00€

  • Ferero – hazelnoot – chocolade – mandarijn                                                               

7,00€

  • semifreddo met limoncello

7,00€

  • soepje van sauternes -  rabarber - rood fruit - vanille
  • vraag onze formules voor een dessert buffet aan

7,00€

menu 30,00 € pp
2 amuses
***
Geroosterde butternut soep –
knabbelspek – gember
***
Parelhoen filet “traag gegaard” – structuren van knolgroenten –oud Brugge puree  – oosterse jus
of
Zeetong – risotto – zeevruchten

***
dessert
Ferero – hazelnoot – chocolade – mandarijn​​​​​​​
***
petit fours bij uw koffie

* Per groep 1 keuze hoofdgerecht.
menu 35,00 € pp
2 amuses
***
Geroosterde butternut soep –
knabbelspek – gember
***
geitenkaas - vijg - kastanje - brioche 
         ***
Parelhoen filet “traag gegaard” – structuren van knolgroenten –oud Brugge puree  – oosterse jus
of
Zeetong – risotto – zeevruchten

***
dessert
Ferero – hazelnoot – chocolade – mandarijn
***
petit fours bij uw koffie

* Per groep 1 keuze hoofdgerecht.
menu 36,00 € pp
2 amuses
***
Carpaccio van coquilles –
knolselder – kweepeer –
prosciutto crunch – truffel aroma
***
Parelhoen filet “traag gegaard” – structuren van knolgroenten –oud Brugge puree  – oosterse jus
of
Zeetong – risotto – zeevruchten

***
dessert
Ferero – hazelnoot – chocolade – mandarijn​​​​​​​
***
petit fours bij uw koffie

* Per groep 1 keuze hoofdgerecht.
menu 40,00 € pp
2 amuses
***
Carpaccio van coquilles –
knolselder – kweepeer –
prosciutto crunch – truffel aroma
***
Geroosterde butternut soep – knabbelspek – gember
***

Parelhoen filet “traag gegaard” – structuren van knolgroenten –oud Brugge puree  – oosterse jus
of
Zeetong – risotto – zeevruchten

***
dessert
Ferero – hazelnoot – chocolade – mandarijn​​​​​​​
***
petit fours bij uw koffie

* Per groep 1 keuze hoofdgerecht.
menu 41,00 € pp
2 amuses
***
Carpaccio van coquilles – knolselder – kweepeer –
prosciutto crunch – truffel aroma
***
Hertenkalffilet – structuren van knolgroenten – oud Brugge puree - wildjus
of
Open ravioli van Pladijs - bloemkool – zwarte look – waterkers – zeevruchten

***
dessert
Ferero – hazelnoot – chocolade – mandarijn​​​​​​​
***
petit fours bij uw koffie

* Per groep 1 keuze hoofdgerecht.
menu 46,00 € pp
2 amuses
***
Carpaccio van coquilles – knolselder – kweepeer –
prosciutto crunch – truffel aroma
***
Geroosterde butternut soep – knabbelspek – gember
***

Hertenkalffilet – structuren van knolgroenten – oud Brugge puree - wildjus
of
Open ravioli van pladijs - bloemkool – zwarte look – waterkers – zeevruchten

***
dessert
Ferero – hazelnoot – chocolade – mandarijn​​​​​​​
***
petit fours bij uw koffie

* Per groep 1 keuze hoofdgerecht.
menu 49,00 € pp
3 amuses
***
geitenkaas - vijg - kastanje - brioche​​​​​​​

***
Gebakken coquilles – knolselder – kweepeer – prosciutto crunch
***
Geroosterde butternut soep – knabbelspek – gember
of
Cappuccino  van bospaddenstoel

Hertenkalffilet – structuren van knolgroenten – oud Brugge puree - wildjus
of
Open ravioli van pladijs - bloemkool – zwarte look – waterkers – zeevruchten

***
dessert
keuze uit onze dessert kaart
***
petit fours bij uw koffie

* Per groep 1 keuze hoofdgerecht.
menu 55,00 € pp
3 amuses
***
geitenkaas - vijg - kastanje - brioche​​​​​​​

***
Gebakken coquilles – knolselder – kweepeer – prosciutto crunch
***
Fregola – bospaddenstoel – parmezaan – truffel aroma
of
Gebrande wijting filet met gevulde koolrabi & prei
***

Hertenkalffilet – structuren van knolgroenten – oud Brugge puree - wildjus
of
Open ravioli van pladijs - bloemkool – zwarte look – waterkers – zeevruchten

***
dessert 
keuze uit onze dessert kaart
***
petit fours bij uw koffie

* Per groep 1 keuze hoofdgerecht.
Eenpansgerechten:
Stoofpotjes, ovenschotels, wokgerechten, ...
U kunt deze bestellen per groep: groot of klein. U kunt ze ook per portie bestellen. 
(minimum 4 porties per gerecht) 
In onze buitenlandse avonturen vol kookplezier hebben we ons laten inspireren met smaken en producten van over de hele wereld.





Belgische keuken:



Italiaanse keuken:


Waterzooi van noord zee vis – kasteel aardappelen

14,50

Ossobucco

15,00

Stoofpotje van varkenswangetjes in bruin bier met krieltjes

13,50

Stoofpotje van vitello tonnato

15,50

Vlaamse stoverij  met hand gesneden frieten – verse mayonnaise – fris slaatje

13,00



Franse keuken:



Spaanse keuken:


Kalfsblanquette met peterselie aardappelen

14,50

Paella van kip en zeevruchten

14,50

Boeuf bourgignon  met gebakken aardappelen of rijst

15,00

Thaise keuken:


Bouillabaisse

21,00



Lamsnavarin met krieltjes

17,00

Cashew kip met noodle of rijst

12,50

Mexicaanse keuken:


Thaise rijstschotel met rund of tijger garnaal

13,00





Chili con carne

11,00

Marokkaanse keuken:


Enchilada's uit de oven

11,00

Tajine met lam

15,00









Braziliaanse keuken:


Ierse keuken:




Irish stew

14,50

Moqueca ( stoofpotje van zeebaars)

14,00









Indonesische keuken:


Singaporese keuken:


Nasi liwet met kip saté

12,50

Mie Singapore ( scampi )

13,50









Caribische keuken:




Creools lamspotje

13,50





Als u 1 of meerdere allergieën heeft in uw groep houden wij er uiteraard rekening mee en passen wij dit aan!

* Indien wij bij u komen koken komt er 6% Btw bij de prijs van bovestaande gerechten & extra personeels kosten.