image-356404-67883850_1066785360378458_4508049926453723136_n-c9f0f.jpg
image-356406-72056749_2341859165942261_647829566731059200_o-c51ce.jpg
image-356405-78124941_420519255521636_1288216238605991936_n-16790.jpg

Het gevoel van gastronomisch genieten op restaurant brengen wij bij u thuis. 


Wij koken onze culinaire hoogstandjes in uw keuken met top service.




Op deze pagina vindt u enkele van onze signatuurgerechten die we seizoensgebonden aanpassen.
Zin in iets anders? Geen probleem.

Wij koken  naar wens van de klant.
 Ook houden wij rekening met allergieën & vegetariërs.


Heeft u een klein groepje?
Plant u een groot feest?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!​​​​​​​

We leggen u graag het volledige concept uit.​​​​​​​

keuze menu's  zomer 2020 
​​​​​​​
Per groep 1 keuze.

Menu aan 36,00€

( extra hapje + 2,00€ )

2 hapjes + 3 gangen

+15,00€ aangepaste wijnen voorafgaand met bubbels of onze eigen huis aperitief.

2 koude hapklare hapjes:

koekje van oud Brugge kaas met appel en olijf

Parel van oester met komkommer en granny smith

Keuze koud Voorgerecht:

ceviche van octopus | avocado | mango | gerookte platte kaas

of

hand gesneden tartaar van holstein | rode biet | parmezaan

of

krab | limoen | appel | avocado

of

zeebaars | limoen komkommer | waterkers | gin 

***

 Keuzes Hoofdgerecht:

zwaardvis | fregola sarda | venkel | citrus salsa

                         of                       

Kabeljauw | aardappelmousseline | garnaal| bloemkool| beurre Blanc van waterkers

of

Parfelhoen Suprême langzaam gegaard | polenta |tomaat | courgette

of

pot au feu van kalf met truffeljus

of

entrecote “Simmental” met wortel | zwarte look | pont neuf | Bordelaise  

***

keuze nagerecht

Zoete geitenkaas sorbet | aardbei | basilicum | limoen

of

Solero Cheescake | witte chocolade | mango

of

rood fruit | chocolade | mascarpone

of

Aardbei | yoghurt | citroen | amandel


***

Mogelijkheid tot koffie met petit fours

Menu aan 42,00€

( extra hapje + 2,00€ )

3 hapjes + 4 gangen

+18,00€ aangepaste wijnen voorafgaand met bubbels of onze eigen huis aperitief

2 koude hapklare hapjes:

koekje van oud Brugge kaas met appel en olijf

Parel van oester met komkommer en granny smith

1 warm hapje:

kreeftenbisque

Keuze koud Voorgerecht:

ceviche van octopus | avocado | mango | gerookte platte kaas

of

hand gesneden tartaar van holstein | rode biet | parmezaan

of

krab | limoen | appel | avocado

of

zeebaars | limoen komkommer | waterkers | gin 

***

Keuze Warm voorgerecht:

langoustine op oosterse wijze met structuren van wortel

Of

gelakt buikspek | ingelegde venkel met koriander en yuzu |gember | 

Of

ravioli van truffel | ricotta | salie | kwartel ei | oud Brugge kaas

***


Keuzes Hoofdgerecht:

zwaardvis | fregola sarda | venkel | citrus salsa

                         of                       

Kabeljauw | aardappelmousseline | garnaal| bloemkool| beurre Blanc van waterkers

of

Parfelhoen Suprême langzaam gegaard | polenta |tomaat | courgette

of

pot au feu van kalf met truffeljus

of

entrecote “Simmental” met wortel | zwarte look | pont neuf | Bordelaise  

***

keuze nagerecht

Zoete geitenkaas sorbet | aardbei | basilicum | limoen

of

Solero Cheescake | witte chocolade | mango

of

rood fruit | chocolade | mascarpone

of

Aardbei | yoghurt | citroen | amandel

***


Mogelijkheid tot koffie met petit fours


Menu aan 48,00€

( extra hapje + 2,00€ )

3 hapjes + 5 gangen

+20,00€ aangepaste wijnen voorafgaand met bubbels of onze eigen huis aperitief

2 koude hapklare hapjes:

koekje van oud Brugge kaas met appel en olijf

Parel van oester met komkommer en granny smith

1 warm hapje:

kreeftenbisque

Keuze Koud Voorgerecht:

ceviche van octopus | avocado | mango | gerookte platte kaas

of

hand gesneden tartaar van holstein | rode biet | parmezaan​​​​​​​

of

krab | limoen | appel | avocado

of

zeebaars | limoen komkommer | waterkers | gin

***

Keuze Warm voorgerecht:

langoustine op oosterse wijze met structuren van wortel

Of

gelakt buikspek | ingelegde venkel met koriander en yuzu |gember | 

Of

ravioli van truffel | ricotta | salie | kwartel ei | oud Brugge kaas

***

keuze tussengerecht:

Soufflé van langoustines met zeekraal, geserveerd met een crème van wortel & ras el hanout in een gouden lepel

Of

Tatjespap  | grijze garnaal | hazelnoot boter | 

ei op 63°c 

Of

fregola | truffel | parmezaan | waterkers


Keuzes Hoofdgerecht:

zwaardvis | fregola sarda | venkel | citrus salsa

                         of                       

Kabeljauw | aardappelmousseline | garnaal| bloemkool| beurre Blanc van waterkers

of

Parfelhoen Suprême langzaam gegaard | polenta |tomaat | courgette

of

pot au feu van kalf met truffeljus

of

entrecote “Simmental” met wortel | zwarte look | pont neuf | Bordelaise  


keuze nagerecht

Zoete geitenkaas sorbet | aardbei | basilicum | limoen

of

Solero Cheescake | witte chocolade | mango

of

rood fruit | chocolade | mascarpone

of

Aardbei | yoghurt | citroen | amandel

***


Mogelijkheid tot koffie met petit fours


Als u 1 of meerdere allergieën heeft in uw groep houden wij er uiteraard rekening mee en passen wij dit aan!