Bij afhaal of levering is alles klaar tot in detail!

 U hoeft de gerechten enkel af te werken & warmen indien nodig.

Bij de gerechten leveren wij immers een duidelijk stappenplan.

Zo kunt u de gerechten afwerken zoals wij het doen,

u kunt natuurlijk ook uw eigen culinaire inspiratie z'n gang laten gaan!


Actie:

Gratis hapje en petite fours bij uw bestelling tijdens de zomer.


​​​​​​​

Afhaalgerechten/menu's:
Hier onder vind je onze signatuurgerechten die we seizoensgebonden aanpassen. Zin in iets anders? Geen probleem,. Wij koken  op maat van de klant, ook houden wij rekening met allergieën & vegetariërs.

Onze signatuur gerechten  kunnen afgehaald /geleverd worden vanaf 4 personen tot grotere groepen, ook komen wij ze bij u koken voor eender welke gelegenheid. 

* Indien wij bij u komen koken komt er 6% Btw bij de prijs van onderstaande gerechten met extra personeel kosten




image-273808-45076676_789552607881851_412742732193202176_n.jpg
Voorgerechten:​​​​​​​

 Koude Voorgerechten:

  • Klassieke Vichyssoise – gerookte forel – groene kruiden

6,50€

  • Tataki van tonijn – soja vinaigrette – komkommer – sesam

7,80€

  • Jamon Serano – Burrata – perzik – tomaat – basilicum

7,40€

  • Kalfstartaar – rode biet – chorizo-olie – limoen

7,80€

  • Quinoa – pekel groente – yoghurt – gekonfijte citroen

6,00€


Warme voorgerechten:

  • Karnemelkstampers – traag gegaard hoeve ei – grijze garnaal – hazelnootboter 9,40€

9,40€

  • Zeewolffilet in tomatenkorst – sauce vierge – olijf

9,00€

  • Iberico buikspek – Oosterse lak  - zoete aardappel – yoghurt – prei

8,00€

  • Fregola truffelaroma – parmezaan – waterkers

7,00€

Hoofdgerechten


vlees:

  • Dunne lende “Simmental” knolselder – groene asperges – Anna aardappel  - jus van roze peper

19,00€

  • Mechelse koekoek – structuren van maïs – zongedroogde tomaat – dragon

16,00€

  • Beef Wellington – rozemarijn aardappel – geglaceerde groente – Bordelaise saus

18,00€

  • Brasvar - Varkenskroontje “ Cross and Blackwell” – pont neuf aardappel

17,00€

  • Tagliata “di manzo “ (rund entrecote) gekonfijte tomaat – parmezaan – ruccola – gnocchi

18,00€


vis:​​​​​​​

  • Roggevleugel – courgette – peterselie olie – kappers – geprakte krieltjes

17,00€

  • Kabeljauw in krokant corn-korstje – waterkersstoemp – zuiderse salsa – jonge bladspinazie

19,50€

  • Gegrilde tonijnsteak – pasta schelpjes – salsa verde – kerstomaat - ruccola

16,50€

  • Zeebaars – risotto Pomodori – sauce vierge – courgette - venkel

17,50€


desserts:

  • peer - karamel - chocolade - amandel

7,00€

  • cheesecake – sinaasappel -  witte chocolade -gember

7,00€

  • diverse structuren van chocolade uit Equador  -  praline 

7,00€

  • Assortiment petite fours voor bij de koffie (6 stuks)  

5,50€

  • framboos – lychee - yoghurt - basilicum

7,00€

  • dessert buffet

8,50€

menu 27,00 € pp
amuse 
***
Klassieke Vichyssoise
 gerookte forel – groene kruiden
***
Brasvar - Varkenskroontje
“ Cross and Blackwell” – pont neuf aardappel
of
Gegrilde tonijnsteak
pasta schelpjes – salsa verde – kerstomaat - ruccola

***
dessert
framboos - lychee - yoghurt - basilicum

* Petite fours bij de koffie  ( gratis bij uw bestelling tijdens de zomer met extra hapje!)
* Per groep 1 keuze hoofdgerecht.
menu 30,00 € pp
amuse 
***
Klassieke Vichyssoise
 gerookte forel – groene kruiden
***
Fregola
truffelaroma - parmezaan ruccola 
***
Brasvar - Varkenskroontje
“ Cross and Blackwell” – pont neuf aardappel
of
Gegrilde tonijnsteak
pasta schelpjes – salsa verde – kerstomaat - ruccola

***
dessert
framboos - lychee - yoghurt - basilicum
* Petite fours bij de koffie  ( gratis bij uw bestelling tijdens de zomer met extra hapje!)​​​​​​​
* Per groep 1 keuze hoofdgerecht.
Eenpansgerechten:
Stoofpotjes, ovenschotels, wokgerechten, ...
U kunt deze bestellen per groep: groot of klein. U kunt ze ook per portie bestellen. 
(minimum 4 porties per gerecht) 
In onze buitenlandse avonturen vol kook plezier hebben we ons laten inspireren met smaken en producten van over de hele wereld.





Belgishe keuken:



Italiaanse keuken:


Waterzooi van noord zee vis – kasteel aardappelen

14,50

Ossobucco

15,00

Stoofpotje van varkenswangetjes in bruin bier met krieltjes

13,50

Stoofpotje van vitello tonnato

15,50

Vlaamse stoverij  met hand gesneden frieten – verse mayonaise – fris slaatje

13,00



Franse keuken:



Spaanse keuken:


Kalfsblanquette met peterselie aardappelen

14,50

Paella van kip en zeevruchten

14,50

Boeuf bourgignon  met gebakken aardappelen of rijst

15,00

Thaise keuken:


Bouillabaisse

21,00



Lamsnavarin met krieltjes

17,00

Cashew kip met noodle of rijst

12,50

Mexicaanse keuken:


Thaise rijstschotel met rund of tijger garnaal

13,00





Chili con carne

11,00

Marokaanse keuken:


Enchilada's uit de oven

11,00

Tajine met lam

15,00









Braziliaanse keuken:


Ierse keuken:




Irish stew

14,50

Moqueca ( stoofpotje van zeebaars)

14,00









Indonesische keuken:


Singaporese keuken:


Nasi liwet met kip saté

12,50

Mie Singapore ( scampi )

13,50









Caribische keuken:




Creools lamspotje

13,50





Als u 1 of meerdere allergieën heeft in uw groep houden wij er uiteraard rekening mee en passen wij dit aan!



image-299650-49388062_2482180915131489_3626424905886597120_n.w640.jpg
Amuses: 


Koude hapjes vis:

  • sashimi van tonijn- sesam - tuinboon - olijven brood 2,00 €
  • Rode biet hoorentje – gerookte forel -  Avruga kaviaar2,00€
  • gekonfijte zalm - groene asperge - granny smith 1.80€
  • Cracker met ceviche van octopus- zure room - gekonfijte citroen 1.80€

Warme hapjes vis:

  • krieltje gevuld met tatjespap grijze garnaal, hazelnoot boter 2.20€
  • Accra van kabeljauw  met citroen dip 1,80
  • cromesqui van garnaal met kreeftenmayonaise  1,80 €
  • Gepaneerd mossel spiesje met tartaar 2,00€
  • Nobashi garnaal in panko met Thaise dip 2,00 €
    koude hapjes  vlees:

​​​​​​​
  • Rundspastrami - komkommer - munt 1.80 €
  • chocolade Praline - Foie gras – mango 2,00€
  • Bruscetta met brugse gerookte ham - salsa paprika - parmezaan 1,80€
  • tataki van rund - komkommer- dashi – sesam 1.80€

warme hapjes vlees:

  • Krokante kip met Thaise dip 2,00€
  • gelakt buikspek – zoete aardappel – yoghurt - prei 2,00€
  • Kroketje van varkenswang – zoetzure ui 1.80
  • Albondiga met dip van Harrisa 1.80
  • Traag gegaarde entrecote met mayonaise van Dragon en knapperige ui 3,00 €

​​​​​​​Vegetarische hapjes:
​​​​​​​
  • Geitenkaas lolly met perzik 1,70€
  • Gazpacho tomaat met parmezaan cracker 1.70 €
  • Kaas Biscuit. Met crème van Oud Amsterdam , lavendel, honing 1,80€
  • Artisjok taartje met zon gedroogde tomaat 1,70€
  • Risotto kroketje 2,00 

* Indien wij bij u komen koken komt er 6% Btw bij de prijs van bovestaande gerechten & extra personeels kosten.