Bij afhaal of levering is alles klaar tot in detail!

 U hoeft de gerechten enkel af te werken & warmen indien nodig.

Bij de gerechten leveren wij immers een duidelijk stappenplan.

Zo kunt u de gerechten afwerken zoals wij het doen,

u kunt natuurlijk ook uw eigen culinaire inspiratie z'n gang laten gaan!


​​​​​​​

Afhaalgerechten/menu's:
Hier onder vind je onze signatuurgerechten die we seizoensgebonden aanpassen. Zin in iets anders? Geen probleem,. Wij koken  op maat van de klant, ook houden wij rekening met allergieën & vegetariërs.

Onze signatuur gerechten  kunnen afgehaald /geleverd worden vanaf 4 personen tot grotere groepen, ook komen wij ze bij u koken voor eender welke gelegenheid. 

* Indien wij bij u komen koken komt er 6% Btw bij de prijs van onderstaande gerechten met extra personeel kosten




menu 29,00 € pp
amuse 
***
Vichyssoise  van witte asperges
***
Dunne lende “Simmental”
knolselder – waterkers – violette aardappel – jus van roze peper
of
zeebabaars filet
waterkers - aardappelmouseline - tuinboon - gekonfijte trostomaat - beurre blanc

***
dessert
framboos - lychee - yoghurt - basilicum

* Petite fours bij de koffie + 4 € pp.
* Per groep 1 keuze hoofdgerecht.
menu 35,00 € pp
amuse
***
Cevichi  van octopus
avocado - sinaasappel - platte kaas
***
Dunne lende “Simmental”
knolselder – waterkers – violette aardappel – jus van roze peper
of
zeebabaars filet
waterkers - aardappelmouseline - tuinboon - gekonfijte trostomaat - beurre blanc

***
dessert
framboos - lychee - yoghurt - basilicum
* Petite fours bij de koffie + 4 € pp.
* Per groep 1 keuze hoofdgerecht.
menu 42,50 € pp
2 amuses
***
Vichyssoise  van witte asperges
***
Cevichi  van octopus
avocado - sinaasappel - platte kaas
***
Dunne lende “Simmental”
knolselder – waterkers – violette aardappel – jus van roze peper
of
zeebabaars filet
waterkers - aardappelmouseline - tuinboon - gekonfijte trostomaat - beurre blanc

***
dessert
framboos - lychee - yoghurt - basilicum​​​​​​​
* Petite fours bij de koffie + 4€ pp.
* Per groep 1 keuze hoofdgerecht.
degustatie menu 45,00 € pp​​​​​​​

vanaf 10 personen.

Vichyssoise  van doperwt met kreeft
  kreeftgarnituren - munt - erwt - aardappel
***
Cevichi  van octopus
avocado - sinaasappel  - platte kaas
***
Rilette van gekonfijte eend
structuren van wortel – waterkers  - venkel
***
Runds tataki  “ simmental”
sjalot – dragon crème  – zoete aardappel
***
lente risotto
witte asperges - groene kruiden - gekonfijte tomaat
***
Parelhoen "traaggegaard"
groene asperges - tuinboon - polenta

***
dessert
framboos - lychee - yoghurt - basilicum
image-269107-5a97b77d-8fdf-4816-8777-466afb3f61d4.w640.png
image-299655-49652165_725763051130222_3932118593294041088_n.jpg
Voorgerechten:​​​​​​​

 Koude Voorgerechten:

  • Vichyssoise doperwt - witte asperges - kreeft - viooltjes 13,00€.

  • Cevichi  van octopus met avocado - sinaasappel  - platte kaas 12,00€.

  • Runds tataki  “ simmental” –sjalot – dragon crème  – zoete aardappel  11,00€.

  • Rilette van gekonfijte eend met structuren van wortel – waterkers  - venkel  10,50€.



Warme voorgerechten:

  • Ravioli van krab – wortel – dragon – appel  12,00€.

  • Tatjespap – grijze Noordzeegarnaal  - hazelnootboter– traag gehaard ei 11,50€.

  • Lente Risotto – witte asperges 9,00€ (vegitarish).

  • gevulde consommé van ossenstaart 7,50€.


image-273808-45076676_789552607881851_412742732193202176_n.jpg

Hoofdgerechten

vlees:

  • parelhoen "traag gegaard" - groene asperges - tuinboon - polenta  . 19,00 

  • Dunne lende “Simmental” knolselder – waterkers – violette aardappel – jus van roze peper. 20,00 

  • gekonfijte eendenborst sinaasappel - pommes-fondant- structuren van wortel & venkel . 19,00   

  • Kalfskroon – gele wortel – witte asperges– hazelnoot – pommes fondant – krachtige jus met salie.23,00 

  • Lams navarin - lente groente - krielaardappel. 17,00 

vis:

  • kabeljauw haasje - witte asperges - waterkers - aardappelmouseline - beurre blance -  23,00 

  • zeebaars filet - lente risotto - gekonfijte mini trostomaat - ruccola 19,00 

  • schelvis - paprika - gele wortel - geplette aardappel - witte wijn saus.  18,50

  • Pladijsfilet in het groen – peultje - citroen – gekonfijte aardappel . 17,00
vegitarish:
  • lente risotto met witte asperges - tuinboon -  gekonfijte trostomaat. 14,00



Eenpansgerechten:
Stoofpotjes, ovenschotels, wokgerechten, ...
U kunt deze bestellen per groep: groot of klein. U kunt ze ook per portie bestellen. 
(minimum 4 porties per gerecht) 
In onze buitenlandse avonturen vol kook plezier hebben we ons laten inspireren met smaken en producten van over de hele wereld.
Belgishe keuken:
  • Waterzooi van vis: vis - wortel - prei - selder - witte wijn - peterselie aardappel  14,50 
  • Stoofpotje van varkenswang: bruin bier - knolselder wortel - kriel aardappelen"Belgisch" 14,00 
  • Vlaamse stoverij: rundsvlees - bruin bier - verse friet - verse mayonaise - fris slaatje 14,00 
Frans keuken:
  • Kalfsblanquette: kalf - wortel - selder - citroen -velouté (peterselie aardappel) 15,00 
  • bouillaibaisse: vis filets - gamba - mossel - venkel - tomaat - aardappel - crouton - rouille 23,00 
  • boeuf bourgignon: rund - rodewijn - champignon - wortel - kriel aardappel of rijst) 15,00 
  • lamsnavarin:knolselder - wortel - kriel aardappel - raap - doperwt 17,00 
Mexicaanse keuken:
  • Chili con carne: tomaat -gehakt gemengd - bruine bonen - paprika - chilli 11,00 
Braziliaanse keuken:
  • Moqueca: stoofpotje van zeebaars - kokos -koriander -limoen - chilli - rijst 15,00  
Singaporese keuken:
  • Mie singapore: Miehoen - scampi - varkensvlees - bonen - broccoli - kurkuma  15,50 
Italiaanse keuken:
  • Ossobuco: kalfschenkel - gremolata - tomaat - wortel - selder- citroen- penne  15,50
  • Stoofpotje van vitello tonnato: kalf - tonijn - tomaat - sjalot - kappertjes  15,00  
spaanse keuken:
  • Paella: kip - zeevruchten - inktvis - chorizo - rijst 15,00 
Thaise keuken:
  • Cashew kip limoen - gember - citroengras - rode curry(noodlle of rijst) 13,00 
  • thaise rijstschotel: rund of tijgergarnaal  13,00 
Marokkaanse keuken:
  • tajine: lam - amandelen - pruimen - tomaat - komijn - couscous 4,50 

Ierse keuken:
  • Irish stew: lam- wortel - selder - aardappel - tomaat - tarwe graan - gevogeltebouillon  16,00 
Indonesische keuken:
  • Nasi Liwet met kipsaté:rijst - kip - kokos - citroengras - look - paksoy -broccoli - wortel  13,00 
Caribische keuken:
  • Creools lamspotje: Lam - zoete aardappel - ananas - kokos - koriander 14,20 

Als u 1 of meerdere allergieën heeft in uw groep houden wij er uiteraard rekening mee en passen wij dit aan!

nagerechten:

  • peer - karamel - chocolade - amandel 7,00 ​​​​​​​
  • cheescake – sinaasappel -  witte chocolade -gember 7,00.
  • diverse structuren van chocolade uit Equador  -  praline 7,00 
  • framboos - lychee- yochurt - basilicum7,00 
  • Assortiment petite fours voor bij de koffie (6 stuks)  5,50  
  • Dessert buffet 8,50 


image-299650-49388062_2482180915131489_3626424905886597120_n.w640.jpg
Amuses: 


Koude hapjes vis:

  • sashimi van tonijn- sesam - tuinboon - olijven brood 2,00 €
  • Rode biet hoorentje – gerookte forel -  Avruga kaviaar2,00€
  • gekonfijte zalm - groene asperge - granny smith 1.80€
  • Cracker met ceviche van octopus- zure room - gekonfijte citroen 1.80€

Warme hapjes vis:

  • krieltje gevuld met tatjespap grijze garnaal, hazelnoot boter 2.20€
  • Accra van kabeljauw  met citroen dip 1,80
  • cromesqui van garnaal met kreeftenmayonaise  1,80 €
  • Gepaneerd mossel spiesje met tartaar 2,00€
  • Nobashi garnaal in panko met Thaise dip 2,00 €
    koude hapjes  vlees:

​​​​​​​
  • Rundspastrami - komkommer - munt 1.80 €
  • chocolade Praline - Foie gras – mango 2,00€
  • Bruscetta met brugse gerookte ham - salsa paprika - parmezaan 1,80€
  • tataki van rund - komkommer- dashi – sesam 1.80€

warme hapjes vlees:

  • Krokante kip met Thaise dip 2,00€
  • gelakt buikspek – zoete aardappel – yoghurt - prei 2,00€
  • Kroketje van varkenswang – zoetzure ui 1.80
  • Albondiga met dip van Harrisa 1.80
  • Traag gegaarde entrecote met mayonaise van Dragon en knapperige ui 3,00 €

​​​​​​​Vegetarische hapjes:
​​​​​​​
  • Geitenkaas lolly met perzik 1,70€
  • Gazpacho tomaat met parmezaan cracker 1.70 €
  • Kaas Biscuit. Met crème van Oud Amsterdam , lavendel, honing 1,80€
  • Artisjok taartje met zon gedroogde tomaat 1,70€
  • Risotto kroketje 2,00 

* Indien wij bij u komen koken komt er 6% Btw bij de prijs van bovestaande gerechten & extra personeels kosten.