image-356404-67883850_1066785360378458_4508049926453723136_n-c9f0f.jpg
image-356406-72056749_2341859165942261_647829566731059200_o-c51ce.jpg
image-356405-78124941_420519255521636_1288216238605991936_n-16790.jpg

Het gevoel van gastronomisch genieten op restaurant brengen wij bij u thuis. 

Wij koken in uw keuken.




Op deze pagina vind je enkele van onze signatuurgerechten die we seizoensgebonden aanpassen.
Zin in iets anders? Geen probleem,

Wij koken  naar wens van de klant:(budget, smaak &  thema),
 ook houden wij rekening met allergieën & vegetariërs.


heeft u een klein groepje?
plant u een groot feest?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
​​​​​​​
Wij verzorgen alles tot in de puntjes, van a tot z en laten uw keuken als nieuw achter!

We leggen u graag het volledige concept uit.



keuze menu's, lente 2020 ( prijs incl. Btw)
Per groep 1 keuze.

2 hapjes + 3 gangen

Menu aan 37,00€ ( extra hapje + 1,75€ )

(+15,00€ aangepaste wijnen voorafgaand met bubbels)


2 koude hapklare hapjes:

Parmezaan koekje – coppa – mango

Hoorentje gevuld met gerookte forel & rode biet

Keuzes voorgerecht vergezeld met brood en boter

Keuze Koud Voorgerecht:

vichyssoise van witte asperges – framboos – gerookte paling - kreeft

of

gekonfijte eend - sinaasappel - bloemkool - rabarber (Aziatisch getint) 

of

tartaar van zeebaars- limoen –komkommer – waterkers – gin tonic

of

Keuze Warm voorgerecht:

Geglaceerde zeetong – jus van garnaal - knolselder

Of

gelakt buikspek – ingelegde venkel met koriander en yuzu – kletskop van gember – rode biet

of

ravioli van truffel – ricotta – salie – kwartel ei – oud Brugge kaas

 Keuzes Hoofdgerecht:

risotto met zeebaars – witte asperges – venkel – cashew nootjes

of

gevulde Parelhoenfilet  polenta – tomaat – courgette

of

entrecote “simmental” – bearnaise  – pont neuf – jonge lente groente

keuze nagerecht

geitenkaas sorbet – aardbei – basilicum – limoen

of

Solero Cheescake – witte chocolade – speculaas – mango

of

Ananas–cardamon – kokos- pina colada

of

Chocolade – munt – limoen – avocado

​​​​​​​-------------

***

petite fours bij uw koffie (+2,50€)

3 hapjes + 4 gangen

Menu aan 42,00€ ( extra hapje + 1,75€ )

(+17,00€ aangepaste wijnen voorafgaand met bubbels)

2 koude hapklare hapjes:

Parmezaan koekje – coppa – mango

Hoorentje gevuld met gerookte forel & rode biet

1 warm hapje:

garnalenbisque

Keuzes voorgerecht vergezeld met brood en boter

Keuze Koud Voorgerecht:

vichyssoise van witte asperges  – framboos – gerookte paling - kreeft

of

gekonfijte eend - sinaasappel - bloemkool - rabarber (Aziatisch getint) 

of

krab – geitenkaas – appel – avocado

of

tartaar van zeebaars- limoen –komkommer – waterkers – gin tonic

***

Keuze Warm voorgerecht:

Geglaceerde zeetong – jus van garnaal - knolselder

Of

gelakt buikspek – ingelegde venkel met koriander en yuzu – kletskop van gember – rode biet

Of

ravioli van truffel – ricotta – salie – kwartel ei – oud Brugge kaas


Keuzes Hoofdgerecht:

risotto met zeebaars – witte asperges – venkel – cashew nootjes

of

gevulde Parelhoenfilet  polenta – tomaat – courgette

of

entrecote “simmental” – bearnaise  – pont neuf – jonge lente groente

keuze nagerecht

geitenkaas sorbet – aardbei – basilicum – limoen

***

Solero Cheescake – witte chocolade – speculaas – mango

***

Ananas–cardamon – kokos- pina colada

***

Chocolade – munt – limoen – avocado

------------

***

petite fours bij uw koffie (+2,50€)

Als u 1 of meerdere allergieën heeft in uw groep houden wij er uiteraard rekening mee en passen wij dit aan!


image-376130-IMG_20200106_101747_958-e4da3.w640.jpg