image-356404-67883850_1066785360378458_4508049926453723136_n-c9f0f.jpg
image-356406-72056749_2341859165942261_647829566731059200_o-c51ce.jpg
image-356405-78124941_420519255521636_1288216238605991936_n-16790.jpg

Het gevoel van gastronomisch genieten op restaurant brengen wij bij u thuis. 


Wij koken onze culinaire hoogstandjes in uw keuken met top service.




Op deze pagina vindt u enkele van onze signatuurgerechten die we seizoensgebonden aanpassen.
Zin in iets anders? Geen probleem.

Wij koken  naar wens van de klant.
 Ook houden wij rekening met allergieën & vegetariërs.


Heeft u een klein groepje?
Plant u een groot feest?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!​​​​​​​

We leggen u graag het volledige concept uit.​​​​​​​

keuze menu's  zomer 2020 
​​​​​​​
Per groep 1 keuze.

Bij onderstaande prijzen komt er nog een forfaitair bedrag bij als algemene kost.
Prijzen zijn incl. BTW

Menu 1

37,00€

( extra hapje + 2,00€ )


2 hapjes + 3 gangen

+15,00€ aangepaste wijnen voorafgaand met bubbels of onze eigen huis aperitief.

2 koude hapjes:

koekje van oud Brugge kaas met coppa en vijg

Parel van oester met komkommer en granny Smith


Keuze koud Voorgerecht:

Coquille geserveerd in eigen schelp

 | knolselder | appel | gerookte platte kaas

of

hand gesneden tartaar van Holstein | rode biet | parmezaan

of

Warm voorgerecht:

zeebaars | butternut | hazelnoot | venkel

 Keuzes Hoofdgerecht:

Kabeljauw | aardappelmousseline | garnaal | bloemkool| beurre vert van waterkers

of

pot au feu van kalf met truffeljus & herfstgarnituur

of

entrecote “Simmental” met gele wortel | pastinaak | zwarte look | pont neuf | Bordelaise

***

keuze nagerecht

verschillende structuren van chocolade met bosbes

of

Cheescake | witte chocolade | mandarijn

of

Rood fruit | yoghurt | amandel | basilicum

***

Mogelijkheid tot koffie met petit fours (optioneel)

Menu 2

45,00€

( extra hapje + 2,00€ )

2 koude hapjes:

koekje van oud Brugge kaas met coppa en vijg

Parel van oester met komkommer en granny Smith

1 warm hapje:

Garnalenbisque

( extra hapje + 2,00 € )


Keuze koud Voorgerecht:

Coquille geserveerd in eigen schelp

 | knolselder | appel | gerookte platte kaas

of

hand gesneden tartaar van Holstein | rode biet | parmezaan

of

Warm voorgerecht:

zeebaars | butternut | hazelnoot | venkel

***

Keuze tussengerecht:

langoustine op oosterse wijze met structuren van wortel (+3,00€)

Of

Risotto van  bospaddenstoel met gelakt buikkspek

Of

Ravioli van truffel | ricotta | salie | | oud Brugge kaas

***

Keuzes Hoofdgerecht:

Kabeljauw | aardappelmousseline | garnaal | bloemkool| beurre vert van waterkers

of

pot au feu van kalf met truffeljus & herfstgarnituur

of

entrecote “Simmental” met gele wortel | pastinaak | zwarte look | pont neuf | Bordelaise

of

parelhoen "low slow" | groene kool |koolrabi | ganzenlever crème 

***

keuze nagerecht

verschillende structuren van chocolade met bosbes

of

Cheescake | witte chocolade | mandarijn

of

Rood fruit | yoghurt | amandel | basilicum

***

Mogelijkheid tot koffie met petit fours (optioneel)


Menu 3

50,00€

( extra hapje + 2,00€ )

3 hapjes + 5 gangen

+20,00€ aangepaste wijnen voorafgaand met bubbels of onze eigen huis aperitief

2 koude hapjes:

koekje van oud Brugge kaas met coppa en vijg

Parel van oester met komkommer en granny Smith

1 warm hapje:

Garnalenbisque

( extra hapje + 2,00 € )


Keuze koud Voorgerecht:

Coquille geserveerd in eigen schelp

 | knolselder | appel | gerookte platte kaas

of

hand gesneden tartaar van Holstein | rode biet | parmezaan

of

Warm voorgerecht:

zeebaars | butternut | hazelnoot | venkel

***

Keuze 2de voorgerecht

langoustine op oosterse wijze met structuren van wortel (+3,00€)

Of

Risotto van bospaddenstoel met gelakt buikspek

Of

Ravioli van truffel | ricotta | salie | | oud Brugge kaas

***

keuze tussengerecht:

Soufflé van langoustines met zeekraal, geserveerd met een crème van wortel & ras el hanout in een gouden lepel

Of

Tatjespap  | grijze garnaal | hazelnoot boter | 

ei op 63°c 

Keuzes Hoofdgerecht:

Kabeljauw | aardappelmousseline | garnaal | bloemkool| beurre vert van waterkers

of

pot au feu van kalf met truffeljus & herfstgarnituur

of

dunne lende “Simmental” met gele wortel | pastinaak | zwarte look | pont neuf | Bordelaise

of

parelhoen "low slow" | groene kool |koolrabi | ganzenlever crème 

***

keuze nagerecht

verschillende structuren van chocolade met bosbes

of

Cheescake | witte chocolade | mandarijn

of

Rood fruit | yoghurt | amandel | basilicum

***

Mogelijkheid tot koffie met petit fours (optioneel)


Als u 1 of meerdere allergieën heeft in uw groep houden wij er uiteraard rekening mee en passen wij dit aan!